Life Style Travel

It’s Christmas time!

Sunt la țară, ca de obicei, de Crăciun, aproape de pădure, de munți și de pârtiile de ski. Sunt la țară, într-un sat din Elveția. Un sat cu multe case de lemn vechi de 500 de ani, cu o biserică mare și hoteluri clasice, cu oameni ai muntelui și turiști din toată lumea, atrași de zăpada Alpilor. Sunt într-una dintre cele mai dezvoltate țări ale lumii și, cu toate astea, satul acesta îmi amintește de copilărie, de bunici, de vacanțele la țară, din Ardeal. Pentru că aici timpul stă parcă pe loc.

Cine a fost vreodată într-un sat de munte din Elvetia știe că aici locuitorii cresc animale în căsuțe mici de lemn, răspândite la poalele munților și miroase a văcuțe, în timp ce schiezi sau te plimbi pe poteci. Poate că ție nu-ți place mirosul atât de „natural”, dar eu am copilărit la țară și mi-e foarte drag. Îmi plac și restaurantele lor tradiționale, în cabane cu spații mici, înghesuite, dar calde și pline de turiști veseli, îmbrăcați in haine de ski colorate, care beau vin fiert și mănâncă fondue.

E locul ideal în care mă conectez cu copiii mei și împreună suntem din nou fericiți, liniștiti și optimiști. Cel mare, Victor, iubește iarna și zăpada pentru că e născut în februarie. Schiază bine și abia așteaptă in fiecare an să ningă. În schimb, Marc și cu mine suntem născuți în august și preferăm căldura și soarele, dar ne distram și noi în zăpadă, atunci când știm că ne așteaptă șemineul și o ciocolată caldă la final.

În mijlocul munților, în Ajun de Crăciun, eu îmi scriu, de obicei, rezoluțiile pentru noul an. Nu îmi doresc nimic special de Crăciun, în afară de sănătate, așa că scriu plină de optimism ce vreau să fac anul viitor.

Anul acesta mi-am propus doar trei lucruri, ca să le pot îndeplini pe toate 😀 Vodafone m-a provocat să le împărtășesc cu voi pe site-ul lor, ceea ce am și făcut. Dacă vrei să vezi ce mi-am propus pentru 2019, intră aici 🎉 și încarcă-ți și tu rezoluția, alături de sute de alți români, care vor apărea live pe pagina de Facebook Vodafone, în ultima zi din an! Tot ce trebuie să faci este să încarci un video cu tine, de maximum 15 secunde, filmat cu telefonul în poziție orizontală. Și apoi, bineînțeles, să te ții de promisiune în noul an! 😀

Care e rezoluția ta? 🎁
Crăciun fericit îți doresc, oriunde te-ai afla!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply